MANİSA EL DOKUMA FİSKOS ÖRTÜSÜ Ipekli El Dokuması fiskos örtüsü 100x100 cm - SiYAH % 100 floş ipek ( organize ipek) dokunmüştur
Sadelikten gelen zarafeti yansıtan bu el dokuması şal, . Nefes alan dokusu, hafifliği ve yumuşaklığı ile gün boyu konfor sunar. gri rengi, doğallığın ve sadeliğin şık bir temsilcisi olarak her kombinle uyum sağlar. Hem şehir hayatında hem doğa içinde stilinizi tamamlayacak zarif ve zamansız bir parçadır.
geleneksel El dokuması - çözgü ve atkı olarak 2 grup ip takımı hazırlanır, ip düğümleri ve aynı görünümlü ürünlerde hafif ton farklılıkları ürünün doğası gereği gözlenebilir.
Ürün Ölçüsü:100 x 100 cm
Yıkama: Elde ılık suda şampuan veya sabun tozuyla yıkayınız. Gölgede kurutunuz.
Kullanacağınız kredi kartının ticari veya bireysel olması durumuna göre taksit seçenekleri değişebilir. Taksit seçenekleri liste fiyatı üzerinden görüntülenmektedir. İndirimli fiyatlara göre taksit seçeneklerini ödeme sayfasından görüntüleyebilirsiniz.